Burgundy Style

by

Oficial am ajuns in acel moment enervant al anului cand este “sweater weather” in prima parte a zilei, dar dupa-amiaza mori de cat de cald e afara, iar asta m-a inspirat sa fac o postare despre culoarea care ma duce pe mine cu gandul la toamna. M A R S A L A!

“Marsala enriches our mind, body and soul, exuding confidence and stability. Marsala is a subtly seductive shade, one that draws us into its embracing warmth.” afirma Directorul Executiv al Institutului Pantone Colour – Leatrice Eiseman

Nuanta care se aseamana vinului, marsala, a fost numita culoarea Pantone a anului 2015 si a inspirat o intreaga gama de colectii fall/winter. Desi este o culoare pamantie are un rafinament în sine cat si un finisaj mat care aduce numai luciu suprafetei.Este o culoare versatila, care este la fel de atrăgătoare pentru bărbați cat și pentru femei, așa cum sunt cele mai multe dintre celelalte culori alese pentru a reprezenta toamna si iarna.In plus, ea ar trebuit să fie o nuanță care ar flata cele mai multe tonuri de piele, adăugând un punct culminant minunat pentru obraji.

Ea vorbește despre glamour și lux, indiferent la ce strat de îmbrăcăminte a fost adăugata. Maison Margiela, in piesele sale aruncă câteva crengute in nuanta Marsala, scurte, cu niste ochiuri pornind de sus cu mâneci la rochie, paiete cu paillettes flittering și guler deschis, dezvăluind negrul de sus cu gât înalt dedesubt. Combinația dintre Marsala și negru, este de fapt destul de interesanta, oferind un contrast destul de nuantat chiar daca sunt asociate doua culori inchise.

Culoarea vinului apare, de asemenea, în toamna 2015 in colecțiile Tommy Hilfiger, Tory Burch, Roland Mouret, Rebecca Minkoff, Tibi, Zimmermann, Nicholas K și altele.

Iata trei tinute de toamna inspirate dupa aceasta culoare:

#1 LOOK

Polyvore

Polyvore Look #1

Look #1

Look #1

Look #1

Look #1

Look #1

Look #1

#2 LOOK

Polyvore Look #2

Polyvore Look #2

 

 

Look #2

Look #2

Look #2

Look #2

#3 LOOK

Polyvore #3

Polyvore Look #3

 

Look #3

Look #3

Look #3

Look #3

1 Response

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *